En offentlig dagbog på nettet …

Bliver verden et bedre sted af, at hvem som helst kan udgyde deres mere eller mindre vedkommende tanker til gud og hver mand? – Jeg vælger at tro det.

Jeg ved selvfølgelig godt, at der findes tonsvis af skrammel og ligegyldigt ordskvalder i det globale jordbærbed, men overordnet synes jeg at internettets (for det meste) ubegrænsede tilgængelighed, er en unik platform for ucensureret meningsudveksling.

Læser man de rigtige steder, og bidrager med lødig, velovervejet argumentation, er dette verdensomspændende træfpunkt faktisk en imponerende kilde til samfundsmæssig viden, menneskelig indsigt og (mulig) større forståelse. Dog, selvom vi alle har hele verdens visdom lige for enden af et tryk med højre pegefinger, kan ingen af os se længere end vores egen næsetip, men vi kan i dag ikke længere forsvare os med undskyldningen, at vi ikke vidste bedre. Og det er ubetinget en god ting!

Så hvad skal mit bidrag være, ved at melde mig i arenaen i dette i forvejen overbefolkede cirkus? Det er jo i bund og grund ikke andet end et forfængeligt håb om lidt synlighed. Og mit virke taget i betragtning, er det bestemt vigtigt … – Men forhåbentlig kan mine ytringer en eller anden dag komme en anden søgende sjæl til gode. Jeg har da en forventning om, at nogle af de tanker jeg vælger at læsse af via dette medie vil indeholde noget klogt (om ikke andet så i det mindste i min egen optik). Og skulle en vejfaren forbipasserende være så heldig at finde værdi i min selvbestaltede klogskab, ja så har jeg da i det øjeblik været med til at gøre verden en smule bedre.

God læsning … 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *